Big changes have come to Genealogy.com — all content is now read-only, and member subscriptions and the Shop have been discontinued.
 
Learn more

* HUPKES All over the world*

Updated March 27, 2001


I created a family tree from the HUPKES family starting in 1736
until 1998.
You can also see the complete homepage at my own site http://home.wxs.nl/~hupkes


***

Herrie Hupkes

Julianalaan 12
Arnhem, Gelderland 6824 KE
Netherlands Holland
026-4422172
hupkes@wxs.nl


Edit Your Page

Family Photos

  • H.J.A.(Herrie) Hupkes (18 KB)
    Herman Jacobus Arnold Hupkes werd geboren 27 augustus 1937 te Arnhem.Na zijn schoolperiode liep hij verschillende stages in vooraanstaande levensmiddellenbedrijven in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland,teneinde zo goed mogelijk te worden voorbereid voor het overnemen van het familiebedrijf in wijnen en delicatessen.Na een aantal jaren het bedrijf te hebben geleid, moest hij mede als gevolg van ziekte van zijn vrouw de zaak liquideren.Tijdens een periode van werke-loosheid die hierop volgde begon hij voor het eerst met het bijwerken van de door Bernard Geerling opgezette stamboom van de familie HUPKES. Het resultaat, een geheel bijgewerkte versie werd in 1981 uitgegeven.In 1984 schreef hij zich in als student aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Arnhem, waar hij in 1989 het diploma behaalde.Sedert dien is hij werkzaam als beeldend kunstenaar.
 

Family Tree Maker Reports and Trees

 
Created with Family Tree Maker

The content shown on this page has been submitted by a Genealogy.com customer, and is not subject to verification by Genealogy.com. Neither Genealogy.com nor its affiliates are responsible for the accuracy of any information contained on this page. The opinions expressed on this page are the author's alone and not the opinions of Genealogy.com.

Home | Help | About Us | Site Index | Terms of Service | PRIVACY
© 2009 Ancestry.com